Veelgestelde vragen over tweedehands trapliften

Hier vindt u de veelgestelde vragen over tweedehands trapliften. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op zodat wij uw vraag kunnen beantwoorden.

Moet ik betalen voor een advies van Tweedehands-Traplift.nl?
Het is belangrijk dat u goed geïnformeerd wordt voordat u tot de aanschaf van een tweedehands traplift overgaat. Advies is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Wat kost een tweedehands traplift?
De prijs van een tweedehands traplift ligt altijd lager dan die van een nieuwe traplift. Een gebruikte traplift is immers wat ouder. Dit betekent echter niet dat u minder kwaliteit krijgt wanneer u een tweedehands traplift aanschaft. Wanneer het om een trap met bocht gaat dient u er rekening mee te houden dat de rails nieuw gemaakt moeten worden voor uw trap.

Wordt een traplift op de trap gemonteerd of op een muur geïnstalleerd?
Een traplift wordt op de trapreden geïnstalleerd. Installatie kan zowel op hout, vloerbedekking, beton, steen als marmer plaatsvinden.

Is een gebruikte traplift veilig?
Een gebruikte traplift is net zo veilig als een nieuwe traplift. Alle trapliften die wij verkopen worden nauwkeurig getest op veiligheid en kwaliteit.

Welke kwaliteits- en veiligheidseisen hanteert Tweedehands-Traplift.nl?
Alle trapliften bij Tweedehands-Traplift.nl voldoen aan zware veiligheidseisen volgens de Europese normen. Bovendien wordt een tweedehands traplift tot in het kleinste detail gecontroleerd en gereviseerd voordat het wordt doorverkocht.

Wordt er onderhoud op een tweedehands traplift uitgevoerd?
Tweedehands-Traplift.nl biedt u onderhoudspakketten aan waarbij uw traplift periodiek wordt onderhouden door ervaren monteurs. Zo voorkomt u vroegtijdige slijtage van onderdelen.

Hoeveel jaar garantie krijg ik op een tweedehands traplift?
Op een tweedehands traplift van Tweedehands-Traplift.nl ontvangt u 12 maanden garantie. Deze kunt u uitbreiden tot wel 5 jaar.